lauantai 20. helmikuuta 2016

Höpinää tauon jälkeen

Heipparallaa.

Enpä ole pitkään aikaan tänne blogiin saanut aikaiseksi kirjoitella mitään, ehkä nyt olisi vähän niin kuin uusi alku. Ajattelin että jos alkaisin säännöllisesti joka viikko tekemään yhden päivityksen sen viikon koulu asioista ja yhden päivityksen jostain muusta (esimerkiksi. tunteita matkan varrelta ja muuta vähän vapaa muotoista löpinää).

Totuushan on se, että nytkin pitäisi tehdä mikrobiologian etätehtävää suolistobakteereista, mutta muistinpa tämän blogin kun tuli ilmoitus että on joku kommentoinutkin tänne :) Eli tuli kauhea hinku päivittää tänne vähän kuulumisia. Mikä siinä mahtaakin olla että aina kun pitäisi kouluhommia tehdä, niin aina jopa siivoaminen tuntuu kamalan mielekkäältä hommalta..

Koulua on nyt siis taas ollut n1,5 kk ja talvilomaa pukkaa ensiviikoksi. Tosin virallista talvilomaahan meillä ei ole, vaan viikkoa kutsutaan itsenäisen opiskelun viikoksi ja lähitunteja ei siis ole. Toisaalta tulee kyllä tarpeeseen tämä itsenäisen opiskelun viikko, sillä ruotsin suullinen tentti on heti loman jälkeen ja parilla itsenäisellä tehtävällä deadline viikon 8 lopulla. Jokapäivälle kyllä siis on jo ohjelmaa tiedossa.

Teen vielä erillisen postauksen kursseista, jotka ovat nyt keväällä alkaneet ja kerron niistä tarkemmin.

-Virpi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti